Hyppää sisältöön
yrittajyys_tyoelama_liiketoiminta__accounting.jpg

Verkkokauppa-luento, verkkokurssi

Tutustu verkkokauppaohjelmistoihin ja oman verkkokaupan perustamiseen.

Kurssin kohderyhmä

Yrittäjät, kaikille avoin. Alaikäraja 16 v.

Kurssin sisällöt

Mitä tulee huomioida suunnitteluvaiheessa, mikä on haastavaa? Millaisia ohjelmistoja on saatavilla verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen? Miten valitsen oikean verkkokauppapalvelun?

Oppimistavoitteet

Osallistumalla luennolle opit tuntemaan verkkokaupan alustoja ja toimintaperiaatteita. Saat vinkkejä verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen.

Kurssin lisätietoa

HUOM! Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon p. 020 692 444 ma-to klo 12:30-15:30.

Kurssi järjestetään verkossa Zoom-ympäristössä. Osallistumisohjeet verkon kautta osallistumiseen lähetetään pari päivää ennen kurssin alkua.

Vaatimukset

Etäopetuksen vuoksi kurssi edellyttää joitain etukäteisvalmistelua:
Tarvitset sekä tietokoneen että verkkoyhteyden. Tabletillakin voit seurata opetusta. Mutta kurssin sisältöä käsitellään vain selaimella käytettävällä versiolla. Opettajalla ei ole mahdollista auttaa tai antaa tukea eri sovelluksien käyttöön. Tietokoneessa tulee olla mikrofoni, kaiuttimet ja mieluiten kamera.

HUOM! Kokeile laitteidesi toimivuus ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjelmana käytämme Zoom-ohjelmaa. Säilytä sähköpostissa saamasi linkki, se on sama koko kurssin ajan. Opettajaan ei välttämättä saa yhteyttä opetuksen aikana muualla kuin Zoomissa. 

Lisätietoja antaa

Satu Luhtanen satu.luhtanen@omnia.fi

Hinta
15,00 €
0% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Tietotekniikka ja viestintä