Hyppää sisältöön
Yrittäjyys, työelämä ja liiketoiminta | sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin perusteet, verkkokurssi

Internetin myötä kuluttajien rooli on muuttunut informaation passiivisista vastaanottajista yhä enemmän tiedon aktiivisiksi etsijöiksi. Suorat mainokset koetaan useissa tapauksissa helposti luontaantyötäviksi. Kuluttajat ovat kiinnostuneita heitä hyödyttävästä tiedosta ja ratkaisuista ongelmiinsa, mihin sisältömarkkinointi tarjoaa vastauksen.

Työpajatyyppisellä kurssilla käsittelemme aihetta yleisesti, ja paneudumme sisältömarkkinoinnin suunnittelun eri osa-alueisiin, kuten asiakaspersoonan luomiseen, asiakkaan päätöksentekoprosessin kuvaamiseen ja sisältöjen ideointiin. Osallistujilla olisi hyvä olla jokin tarve, johon kurssin aikana voi tehdä omaa sisältömarkkinointisuunnitelmaa (oma yritys, yritysidea, työtehtävään liittyvä markkinointi, projekti tms.) Kurssi ei siis ole pelkkä luento, vaan osallistujat tekevät tehtäviä, joiden avulla aihetta käsitellään omasta tarpeesta lähtien. Keskustelemme myös aiheista yhdessä ja ryhmissä.

Kurssin kohderyhmä

Tämä kurssi soveltuu erityisesti yrittäjille tai markkinointia tekeville, joille aihe ei ole entuudestaan tuttu. Alaikäraja 16 v.

Kurssin sisällöt

Sisältömarkkinoinnin suunnittelun eri osa-alueet, kuten asiakaspersoonan luominen, asiakkaan päätöksentekoprosessin kuvaaminen ja sisältöjen ideointi. Osallistujat tekevät tehtäviä, jossa aihetta käsitellään omasta tarpeesta lähtien. 

Oppimistavoitteet

Osallistuja oppii ymmärtämään sisältömarkkinointia ja tekemään sitä suunnitelmallisesti.

Opetuskerrat

Ma 03.05.2021 klo 16:00 - 18:30 | Etäopetus
Ma 10.05.2021 klo 16:00 - 18:30 | Etäopetus
Ma 17.05.2021 klo 16:00 - 18:30 | Etäopetus

Kurssin lisätietoa

HUOM! Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon p. 020 692 444 ma-to klo 12:30-15:30.

Lisätietoja antaa

Satu Luhtanen satu.luhtanen@omnia.fi

Hinta
41,00 €
0% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Tietotekniikka ja viestintä