Hyppää sisältöön
Tietotekniikka ja viestintä | some, sosiaalinen media

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa, verkkokurssi

Mitä mainostaminen sosiaalisessa mediassa on? Miten sinä voisit sitä hyödyntää?

Kurssin kohderyhmä

Kurssi sopii niin yrittäjälle kuin järjestön somevastaavalle. Alaikäraja 16 v.

Kurssin sisällöt

Luennolla paneudumme siihen, mitä mainostaminen sosiaalisessa mediassa on. Mitä etuja siihen liittyy? Mitä pitää erityisesti huomioida? Mitä eroja on Googlen, Facebookin sekä muilla mahdollisilla palveluilla? Miten seuraat mainonnan toteutumista?

Oppimistavoitteet

Osallistumalla luennolle opit tuntemaan sosiaalisen median käyttöä mainostamisessa, eri palveluiden välisiä eroja sekä mainonnan toteutumisen seuraamista.

Opetuskerrat

Ti 11.05.2021 klo 17:30 - 20:45 | Etäopetus
Ti 18.05.2021 klo 17:30 - 20:45 | Etäopetus

Kurssin lisätietoa

HUOM! Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon p. 020 692 444 ma-to klo 12:30-15:30.

Kurssi järjestetään verkossa Zoom-ympäristössä. Osallistumisohjeet verkon kautta osallistumiseen lähetetään pari päivää ennen kurssin alkua.

Vaatimukset

Etäopetuksen vuoksi kurssi edellyttää joitain etukäteisvalmistelua:
Tarvitset sekä tietokoneen että verkkoyhteyden. Tabletillakin voit seurata opetusta. Mutta kurssin sisältöä käsitellään vain selaimella käytettävällä versiolla. Opettajalla ei ole mahdollista auttaa tai antaa tukea eri sovelluksien käyttöön. Tietokoneessa tulee olla mikrofoni, kaiuttimet ja mieluiten kamera.

HUOM! Kokeile laitteidesi toimivuus ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjelmana käytämme Zoom-ohjelmaa. Säilytä sähköpostissa saamasi linkki, se on sama koko kurssin ajan. Opettajaan ei välttämättä saa yhteyttä opetuksen aikana muualla kuin Zoomissa. 

Lisätietoja antaa

Satu Luhtanen satu.luhtanen@omnia.fi

Hinta
26,00 €
0% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Tietotekniikka ja viestintä