Hyppää sisältöön
Yrittäjyys, työelämä ja liiketoiminta | kannattavuuslaskenta

Kannattavuuslaskennan perusteet, verkkokurssi

Teemoina: budjetointi, hinnoittelu, toiminnan tuotot ja kustannukset.

Kurssin kohderyhmä

Aloittavat yrittäjät, yrittäjyyttä harkitsevat, kaikki kannattavuuslaskentaa tarvitsevat. Alaikäraja 16 v.

Kurssin sisällöt

Tällä kurssilla tutustumme budjetin suunnitteluun, laadimme tulos- ja kassabudjetin sekä keskustelemme yritystoiminnan kustannuksista ja tuotoista. Tämän lisäksi käsittelemme hinnoittelun periaatteita, kustannusperusteista hinnoittelua ja hinnoittelun ja kannattavuuden yhteyttä. Lähestymme kurssin aiheita sekä teorian että harjoitusten kautta. Kurssilla pääsee laatimaan mm. budjetin ja katetuottolaskelman.

Oppimistavoitteet

Budjetin suunnittelua, yrityksen kustannusten ja tuottojen ymmärtämistä, hinnoittelua, kannattavuutta sekä niiden yhteyttä.

Kurssin lisätietoa

HUOM! Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon p. 020 692 444 ma-to klo 12:30-15:30.

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena Blackboard Collaborate verkkoalustalla. Opettaja käyttää myös Moodlea opetuksessa. Opiskelijoilta ei vaadita aiempaa käyttökokemusta kummastakaan alustasta. Ennen kurssin alkua, opiskelijalle lähetetään ohjeet kurssille liittymiseen ja Blackboard Collaborate -alustan käyttöön.

Vaatimukset

Perus it-taidot

Lisätietoja antaa

Saara Patoluoto, saara.patoluoto@omnia.fi

Hinta
28,00 €
0% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Työelämätaidot, liiketoiminta ja yrittäjyys