Hyppää sisältöön
Matkailu ja ruoka | hygieniapassi

Hygieniapassikoulutus + testi

Kesätyö jäätelömyyjänä, kioskissa tai festareilla? Uusi työpaikka kiikarissa elintarvikemyymälässä, kahvilassa, ravintolassa tai suurkeittiössä? 

Elintarvikeala työllistää lukuisia nuoria ja aikuisia. Suoritettu hygieniapassi voi olla valttikorttisi kesätöitä hakiessasi, tai miettiessäsi työpaikan vaihtoa! 

Koulutuksessa käsitellään hygieniaosaamista ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä elintarvikealalla. Koulutuksen yhteydessä järjestetään hygieniapassitestaus. 

Kurssin kohderyhmä

Kaikki elintarvikkeiden parissa yli kolme kuukautta työskentelevät, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tarvitsevat Suomessa hygieniapassin. 

Kurssin sisällöt  

  • hygieeniset työskentelytavat ja henkilökohtainen hygienia 
  • mikrobiologian perusteet ja elintarvikkeiden saastuminen 
  • ruokamyrkytykset 
  • puhtaanapito ja omavalvonta 
  • Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset 

Oppimistavoitteet

Tavoitteena on saavuttaa hygieniapassin suorittamiseen tarvittava osaaminen. 

Vaatimukset

Osallistujalla pitää olla mukanaan henkilöllisyystodistus ja kuulakärkikynä.

Lisätietoja antaa

Raila Häyrinen, raila.hayrinen@omnia.fi
p. 046 8515030

Hinta
124,00 €
sis. 24% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Matkailu ja ruoka