

Hygieniapassikoulutus + testi
Kesätyö jäätelömyyjänä, kioskissa tai festareilla? Uusi työpaikka kiikarissa elintarvikemyymälässä, kahvilassa, ravintolassa tai suurkeittiössä?
Elintarvikeala työllistää lukuisia nuoria ja aikuisia. Suoritettu hygieniapassi voi olla valttikorttisi kesätöitä hakiessasi, tai miettiessäsi työpaikan vaihtoa!
Koulutuksessa käsitellään hygieniaosaamista ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä elintarvikealalla. Koulutuksen yhteydessä järjestetään hygieniapassitestaus.
Kurssin kohderyhmä
Kaikki elintarvikkeiden parissa yli kolme kuukautta työskentelevät, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tarvitsevat Suomessa hygieniapassin.
Kurssin sisällöt
- hygieeniset työskentelytavat ja henkilökohtainen hygienia
- mikrobiologian perusteet ja elintarvikkeiden saastuminen
- ruokamyrkytykset
- puhtaanapito ja omavalvonta
- Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Oppimistavoitteet
Tavoitteena on saavuttaa hygieniapassin suorittamiseen tarvittava osaaminen.
Osallistujalla pitää olla mukanaan henkilöllisyystodistus ja kuulakärkikynä.
Raila Häyrinen, raila.hayrinen@omnia.fi
p. 046 8515030