Hyppää sisältöön
Matkailu ja ruoka | hygieniapassi

Hygieniapassikoulutus + testi

Uusi työpaikka kiikarissa elintarvikemyymälässä, kahvilassa, ravintolassa tai suurkeittiössä?

Elintarvikeala työllistää lukuisia nuoria ja aikuisia. Suoritettu hygieniapassi voi olla valttikorttisi töitä hakiessasi, tai miettiessäsi työpaikan vaihtoa!

Koulutuksessa käsitellään hygieniaosaamista ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä elintarvikealalla. Koulutuksen yhteydessä järjestetään hygieniapassitestaus.

Kurssin kohderyhmä

Kaikki elintarvikkeiden parissa yli kolme kuukautta työskentelevät, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tarvitsevat Suomessa hygieniapassin.

Kurssin sisällöt

  • hygieeniset työskentelytavat ja henkilökohtainen hygienia
  • mikrobiologian perusteet ja elintarvikkeiden saastuminen
  • ruokamyrkytykset
  • puhtaanapito ja omavalvonta
  • Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset

Oppimistavoitteet

Tavoitteena on saavuttaa hygieniapassin suorittamiseen tarvittava osaaminen.

Kurssin lisätietoa
  • Koulutus toteutetaan lähiopetuksena.
  • Koulutukseen sekä testistä suoriutumiseen tarvitaan kohtuullinen suomen kielen taito.
  • Testi on mahdollista suorittaa vaihtoehtoisesti ruotsin tai englannin kielellä.
  • Kieli on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.
Vaatimukset
  • Koulutukseen sekä testistä suoriutumiseen tarvitaan kohtuullinen suomen kielen taito.
  • Osallistujalla pitää olla mukanaan kuvallinen henkilöllisyystodistus ja kuulakärkikynä.
Lisätietoja antaa

Tina Söderström, tina.soderstrom@omnia.fi, puh. 040 126 7192

Hinta
124,00 €
sis. 24% alv.

Saatat olla kiinnostunut myös: Matkailu ja ruoka