Skip to main content

Käyttöehdot

Verkkokaupan koulutuksia myy Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia (jatkossa Omnia), 0502454-6. Myymme koulutuksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille. 

Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja. 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa.

Tilausvahvistus 

Kaikki koulutuksiin ilmoittautumiset vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sähköpostiosoite voi olla myös tilaajan sähköpostiosoite. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen  

Maksu laskulla (yritysasiakas)

Laskutus maksutapana on mahdollista vain yritysasiakkaille. Valintamahdollisuus aktivoidaan ostoskorissa syöttämällä yrityksen Y-tunnus. Lasku lähetetään annettuun postiosoitteeseen koulutuksen jälkeen.  Laskulla maksettaessa maksuehto on 21 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko ja mahdollinen muistutusmaksu. Omnialla on oikeus siirtää erääntyneiden saatavien perintä asiakkaan kustannukselle perintätoimiston hoidettavaksi. 

Maksu pankkipainikkeilla (yksityishenkilö)

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. 

Visa Mastercard

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. 

Lue Bamborantietoja henkilötietojen käsittelystä PayForm-käyttäjille.

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
payform@bambora.com
029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Reklamaatiot  

Mahdollisissa reklamaatioissa tulee olla yhteydessä Avoimen Omnian palvelupäällikkö Outi Huviseen (outi.huvinen@omnia.fi). Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Perumisehdot 

  • Koulutukseen ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 10 päivää ennen opintojen alkua. Jos kurssin alkuun on 1–9 päivää, laskutamme 50% koulutuksen hinnasta/opiskelijamaksusta. Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin 24 tuntia, tulee koko kurssimaksu maksaa.
  • Opintojen aloittamatta jättämistä ei katsota peruutukseksi. Tällöin emme palauta opiskelijamaksua.
  • Peruminen on tehtävä sähköpostitse kauppa@omnia.fi, aihekenttään maininta PERUMINEN. 
  • Huom. Jos olet ilmoittautunut maksuttomaan koulutukseen etkä pääse paikalle, ole ystävällinen ja ilmoita peruutuksesta myös tässä tapauksessa. 

Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot  

Koulutuksen peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu koulutusmaksu palautetaan. Emme vastaa muista koulutukseen osallistumiseen, sen peruuntumiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista. 

Opetuskerran peruuntuminen ja muutokset  

Ilmoitamme opetuskerran peruuntumisesta mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Korvaava opetuskerta voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Myös opettaja voi vaihtua. Koko lukukauden kestävällä kurssilla yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen tai korvaavaan kertaan. 

Muuta 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Omnia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. 

Omnia ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta vahingosta palveluissa tai digitaalisessa sisällössä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.